Ingår sallad, hembakat bröd, smör, lättdryck, kaffe & hembakad kaka
Vecka 9

Måndag
Veg: Risotto, sojabönor, rödlök och böngroddar
Ugnsbakad falukorv, zucchini, tomat och lök med ratatouille, ost och potatismos
Kokt sej, pepparrotssås, gröna ärtor och kokt potatis
Kycklingklubbor, örtveloute, gult ris och salladslök
Varm soppa

Tisdag
HUSMANSTISDAG
Veg: Linser ”Bolognese” och pasta G
Raggmunk med stekt salt fläsk och rårörda lingon G
Kalops, morot, betor och kokt potatis
Fiskgratäng med torsk, räkor, dill och potatismos
Extra på buffén! Bruna bönor med stekt fläsk och kokt potatis
Varm soppa

Onsdag
Veg: Blomkålsgryta, röda linser, curry och tomat
Ångad kummel, brynt smör, kapris och bacon med potatis, fänkål- och morotssallad slungad i örter och citron
Ugnsstekt kotlett i gräddsås smaksatt med rosmarin, kokt potatis och broccoli med rårörda lingon
Varm soppa
Pizzabuffé

Torsdag
Veg: Svampstroganoff, pumpa, ris och smetana
Grekisk köttfärslimpa, citron- och vitlöksrostad potatis och rosmarinsky
Kyckling Korma med mandel, tomat och koriander
Ärtsoppa och senap
Pannkakor, hallonsylt, jordgubbssylt, rårörda lingon och vispad grädde G, L
Pizzabuffé

Fredag
Veg: Ratatouille med kidneybönor
Sydfransk fiskgryta, fänkål, tomat och räkor + saffransaioli och rotfrukter
Schnitzel med potatisgratäng, bearnaisesås och sky G
Varm soppa
Pizzabuffé

G = Innehåller gluten (Gluten hanters i köket) L = Innehåller laktos * Med reserveration för ändringar

Le Chef, Drottninggatan 10, Gävle | Telefon 026-10 00 08 | www.lechef.se